Molerski radovi

Vršmo usluge molersko-farbarskih radova, sve u vezi zidova, bilo unutrašnjih ili spoljašnjih: zaštita, bojenje, dekoracija, izolacija itd. Takođe izvodimo i gipsarske radove odnosno sisteme suve gradnje (rigips, knauf program) prema Vašim zahtevima i željama. U našem timu sa dugogodišnjim iskustvom se nalaze stručni, profesionalni i pedantni majstori koji mogu da ispune svaki od Vaših zahteva. 

Radove izvodimo u najkraćem mogućem roku, koji Vam saopštavamo još pre početka radova, a najviše zavise od potrebnih predradnji i od sušenja ugrađenog materijala.

Radimo čisto, pre početka radova obavljamo svu potrebnu zaštitu u prostorijama, takođe i posle radova uklanjamo sve ostatke boja i materijala poteklih od nas.

Radove izvodimo sa našim ili Vašim materijalom prema Vašim željama i uz našu preporuku.

Uz Vaš poziv besplato dolazimo na adresu, slušamo Vaše zahteve i želje, predlažemo materijale za ugradnju, uz ton karte pomažemo pri izboru boja, snimamo stanje i opis posla, iznosimo ponudu i rokove.

Purple-interior-paint-for-living-room1 office-living-bed-11-home-interior-design-ideas-design-ideas-by-home-design-and-paint-colors-for-homes-interior 10252-chic-designing-bright-blue-wall-paint-colors-living-room-design--how-to-choose-the--interior-magazine small-living-room-design-with-simple-gypsum-ceiling-and-small-living-room-design-with-window-curtains-and-wooden-table ?????????????????????????? enchanting-paint-painting-ideas-interior-decorative-design-with-purple-color-themes-single-bed-with-storage-roman-blind-shelf-cupboard-for-interior-design-paint-color-ideas-and-home-interior-paint-ideas 17090-marvelous-cool-inspiration-wall-paint-designs-for-pink-wall

looking-purple-living-room-decoration-decorations unique-mood-enhancing-living-room-wall-green Pink-Bedroom-Design-Ideas-With-Floral-Decor-For-Cupboard-And-Purple-Pilates-Ball-Ideas-And-Cute-Pink-Wall-Decor-Lovely-Pink-Bedroom-Decor-Ideas-For-Girl-Bedroom-Ideas exclusive-decor-dark-purple-light-brown-colored-room

Comments are closed.